Revisie op locatie

Phema biedt zijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze service op locatie. De onderhoudsmonteurs van Phema hebben de benodigde ervaring, training en het specialistisch gereedschap om de werkzaamheden succesvol af te ronden. Wij kunnen op locatie reinigen met een hogedrukreiniger en borstels. Indien nodig kunnen de dichtingen direct vervangen worden, zodat de platenwarmtewisselaar na assemblage weer in werk gesteld kan worden.

Wanneer er wordt beoordeeld dat de warmtewisselaar ter plekke kan worden gereviseerd, brengt dit een aantal voordelen met zich mee voor u:

  • De warmtewisselaar is slechts een korte periode buiten bedrijf
  • Er is geen sprake van transport, dit brengt uiteraard kostenvoordelen met zich mee en verminderd tevens de kans van eventuele beschadigingen tijdens het transport aan de warmtewisselaar
  • Veel onderdelen voor uw warmtewisselaar zijn op voorraad, mochten er toch vervangende onderdelen nodig zijn, dan kan de monteur van Phema de nieuwe onderdelen vrijwel direct plaatsen
  • Een monteur met de gespecialiseerde kennis over uw warmtewisselaar voert de revisie uit met specifiek gereedschap

Mocht het zo zijn dat het onmogelijk is om de platen op locatie te reinigen, dan kan Phema de optie aanbieden om over te gaan op chemische reiniging. Om dit vooraf juist in te kunnen schatten is het mogelijk om ons te voorzien van een monster van de betreffende vervuiling. Door dit monster te analyseren, wordt er bepaald welke manier van reiniging de beste oplossing biedt.
In het geval van chemische reiniging kunnen wij bepalen welke chemische baden er gebruikt dienen te worden en voor hoelang de platen hierin gedompeld moeten worden, zodat ze weer schoon te gebruiken zijn. Na deze werkzaamheden zal de platenwarmtewisselaar weer geassembleerd, afgetest en geïnstalleerd worden.

Om bedrijven bewust te maken over hoe er omgegaan dient te worden met het onderhoud aan platenwarmtewisselaars, biedt Phema passende trainingen aan. Waar moet op gelet worden? Hoe zijn de werkzaamheden veilig en makkelijk uit te voeren? Dergelijke aspecten en meer, komen tijdens deze trainingen aan bod.

Tot slot biedt Phema een 24-uurs service, zodat wij onze klanten op een adequate en correcte manier kunnen ondersteunen op het gebied van service en onderdelen.

Wij zijn te bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Contactpersoon:                        Gerbert van Asperen
Mobiel nummer:                        +31 6 11 95 93 96